Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

NANA MINT ICE TEA preparat acasa

ICE TEA Nana Mint

E vara, mult soare si dorim sa ne recorim cat mai des. Pentru cei care nu cred ca un ceai fierbinte este racoritor pe timp de vara, preparam un ceai rece cu gheata – ICE TEA. Cum il preparam? Foarte simplu.

Hai sa preparam un ICE TEA din Nana Mint. Dorim sa preparam un pahar de 300 ml si vom avea nevoie de: 4 grame de ceai (2 lingurite), zahar (dupa gust), un filtru de hartie (e mai igienic), apa, gheata.

Intr-o ceasca infuzam cele 4 gr de ceai in 150 ml de apa (temperatura apei 100 grade Celsius). Lasam la infuzat aprox. 8 minute, timp in care pregatim paharul in care vom servi ceaiul cu gheata. Mai exact, punem vreo 6-8 cuburi de gheata in pahar si asteptam pana se infuzeaza ceaiul cald.

Dupa cele 8 minute, scoatem filtrul de hartie din ceasca in care am infuzat ceaiul si turnam ceaiul rezultat in paharul cu gheata. Rezultat? Paharul “transpira” frumos si rezulta un ICE TEA de cea mai inalta calitate, 100% natural. Puteti adauga o felie de lime in pahar daca aveti (noi n-am avut astazi).

Incercati, e foarte simplu. Foarte multe ceaiuri Demmers Teehaus se pot prepara si in varianta rece cu gheata, asa ca va poftim sa le gustati. Dintre celelalte ceaiuri care ne plac noua foarte mult preparate cu gheata va recomandam:

- Ceaiuri cu fructe: Apple Amaretto, Hawaii Cocktail, Pina Colada, Wild Cherry, Red Orange
- Ceaiuri verzi:
Vietnam Jasmin, Green Kimono

Pofta buna!

facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>