Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

Sambata avem reduceri de 30% la ceaiuri!
30% reducere

Promotii aniversare

Asa cum v-am obisnuit deja si luna aceasta avem reducere de 30% la ceaiuri in toate magazinele Demmers Teehaus. Aceasta promotie se deruleaza pe parcursul verii, in lunile mai – septembrie, asa ca nu uitati sa profitati de aceasta ocazie.

Recomandam ca in aceste zile de promotie sa va orientati catre ceaiurile ceva mai scumpe, pe care intr-o zi normala nu doriti sa le cumparati. Astfel puteti servi un ceai din categoria Teataster Selection, va bucurati alaturi de noi de aniversare, iar ceaiul cumparat este la un pret ceva mai accesibil si unul de cea mai mare calitate.

Cei care nu au in apropiere un magazin Demmers Teehaus pot sa comande din magazinul nostru online DemmerTea.ro. In maxim 48 ore vor primi produsele acasa, expediate prin curier rapid.

Nota: Avand in vedere faptul ca luna aceasta ziua de reduceri este sambata, iar curierii nostri au program scurt in weekend, toate comenzile preluate in data de 30 iulie vor fi expediate luni, 01 august. Prin urmare, produsele vor ajunge la dvs. in cursul zilei de marti.

Facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *