Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

Tea With Ice Apple Amaretto

ICE TEA Apple Amaretto

Astazi se anunta o zi la fel de caniculara ca ieri, asa ca dupa ce ieri am baut un ice tea Nana Mint foarte gustos ne pregatim astazi cum se cuvine cu unul de fructe – Apple Amaretto.

Timp de preparare – 5 minute. Nu cred ca este mult nici pentru cei care sunt prinsi de febra alergarii pana la magazinul din colt pentru a cumpara o Cola sau un ice tea de fructe cu 1% natural prin el.

Hai sa va spun cum l-am preparat. Dorim sa preparam un pahar de 300 ml si vom avea nevoie de: 4 grame de ceai Apple Amaretto (2 lingurite), zahar (dupa gust), un filtru de hartie (e mai igienic), apa, gheata.

Intr-o ceasca infuzam cele 4 gr de ceai Apple Amaretto in 150 ml de apa (temperatura apei 100 grade Celsius). Lasam la infuzat aprox. 5 minute, timp in care pregatim paharul in care vom servi ceaiul cu gheata. Mai exact, punem vreo 6-8 cuburi de gheata in pahar si asteptam pana se infuzeaza ceaiul cald.

Dupa cele 5 minute, scoatem filtrul de hartie din ceasca in care am infuzat ceaiul si turnam ceaiul rezultat in paharul cu gheata. Rezultat? Paharul “transpira” frumos si rezulta un ICE TEA de cea mai inalta calitate, 100% natural.

Cei care doresc sa mai mixeze ceva gusturi prin pahar pot incerca sa puna in pahar mar taiat cuburi sau o felie de lamaie. Enjoy!

Facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *