Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

În atenţia iubitorilor ceaiului negru: veşti bune!

Din 2012 Darjeeling înseamnă numai Darjeeling!

În sectorul alimentar, binecunoscutul “Champagne” este un exemplu clasic. Numai vinul spumant din regiunea franceză Champagne, care a fost fermentat în sticle, poate fi numit astfel. Mai nou şi pentru ceaiul Darjeeling se aplică aceeaşi regulă.
Ceaiul Darjeeling este planta indigenă al regiunii Darjeeling din nordul Indiei. Calitatea sa incomparabilă este rezultatul climei locale, condiţiilor de sol, de altitudine şi de prelucrarea meticuloasă. Ceaiul are o aromă aparte şi este savurat de cunoscători din întreaga lume.

Din păcate “Darjeeling” nu a fost întotdeauna Darjeeling. Consiliul de ceai din India, estimează că până la 40.000 de tone pe an sunt vândute ca “Darjeeling ” la nivel mondial, deşi regiunea Darjeeling produce doar 10.000 de tone pe an. De aceea Consiliul de ceai din India s-a implicat în protecţia şi conservarea a ceaiului original Darjeeling. Au dezvoltat un logo unic, ca sigiliu de autenticitate şi au elaborat licenţele pentru companiile care vând Darjeeling 100% pur.

Fiecare pachet de ceai de al nostru cu numele Darjeeling dispune de acest numar de licenţă şi conţine numai ceai autentic din regiunea Darjeeling. Daţi clic aici sa ajungeţi la ceaiurile negre clasice a magazinului nostru online.

Facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *