Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

As mai bea ceai Demmers…

Pe măsură ce vremea se răcește și opțiunile noastre în materie de gusturi și arome se schimbă puțin. Cu alte cuvinte începem să căutăm gusturile mai pregnante, cum ar fi și ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele, cardamomul, citricele, și am putea continua lista.

Dacă vrei să-ți pregătești raftul cu ceaiuri pentru sezonul rece care tocmai începe, îți recomand să dai o fugă la Demmers Teehaus, în Piața Unirii, unde te vor servi oameni prietenoși, gata să-ți recomande exact ceea ce ai nevoie, unde găsești ceaiuri care sunt întotdeauna proaspete. Dacă vrei să cumperi un cadou unui prieten care este un cunoscător al ceaiurilor, dă o fugă la Demmers Teehaus pentru că aici găsești ceaiuri de cea mai înaltă calitate, și pentru că au o selecție de Ceaiuri pentru Degustători, cu care nu o să-ți dezamăgești prietenul. Dacă doresti să cumperi ceva bun și mic, doar o simbolică atenție, atunci intră pe la Demmers Teehaus și poti să faci cuiva drag, sau chiar ție, o surpriză: un ceai aromat, asortat cu fructe trase în ciocolată. Dacă pur și simpul te prinde ploaia în centru și vrei să te adăpostești de stropii reci, intră la Demmers Teehaus, unde pe lângă muzica care le e dragă, te poți încălzi cu o cană de ceai la care să asortezi și un desert tot timpul proaspăt, și să stai la povești o vreme.

Zilele trecute, acum pe la sfârșitul toamnei am intrat pentru o oră în magazinul Demmers Teehaus, și mi-am început pauza cu ceaiurile de la degustare: un Baked Apple, flancat de două ceaiuri negre dintre care un Darjeeling dintr-o culegere tomnatecă și un ceai negru catifelat cu petale de trandafir. L-am gustat pe cel din urmă, și m-a frapat cât de bine mergea cu lumina de miere de afară. După ce am savurat ceaiul și am trecut în revistă noutățile din magazin – Sweet Moments, Bio Japan Kabuse-Cha, China White Monkey Pekoe, precum și o selecție de fructe trase în ciocolată –  m-am așezat la o masă cu vedere la Piața Urnirii și mi-am comandat fără nici o urmă de vinovație (atunci) o felie de Chai Cake însoțită de Orinetal Chai Latte și am uitat de mine până când m-a adus la realitate telefonul. Atunci am realizat că sunt norocoasă pentru că am reușit să găsesc loc, pentru că aici există doar câteva mese, care în seson sunt mai tot timpul ocupate. La mese poți să vezi toate tipurile de oameni, pe care uneori încerc să-i dibuiesc după ceaiul pe care-l servesc: Rainy Day Tea, Winter Fairy Tale, Oriental Chai, Kashmir Chai Walla si Wintery Green Tea.

“Să aveți o toamnă frumoasă cu multe ceaiuri de calitate!”

Echipa Demmers

Demmers Teehaus, P-ța Unirii 9, Orar: L – D: 10.00 – 20.00, Tel: +40 731 307 897

SAU pentru cei care stau departe de Cluj-Napoca, avem toate ceaiurile in Magazinul nostru Online la www.demmertea.ro pe care le puteti prepara acasă oricând doriți!

 

 

 

Facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *