Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Demmers Teehaus Magazinul Online Demmers Teehaus – Cultivam pasiunea noastra pentru ceai

Ceaiurile anului 2013

Deși Demmers Teehaus are atâta ceaiuri încât am putea începe aproape fiecare zi al anului cu un alt ceai, noutățile sunt binevenite, cu atât mai mult, încât de obicei ne restrângem la câteva sortimente. Noi, familia Szarukán, de exemplu, bem numai ceai verde nearomatizat și infuzii din plante medicinale.

Respectând gusturile clienților noștri, aș dori sa cuprind într-un articol ceaiurile noi de la Demmers Teehaus, începând cu cele mai valoroase sortimente.

În sezonul 2012-2013 avem un ceai alb minunat China White Monkey Pekoe, un ceai alb din China, provincia Fujian. Frunzele tinere și mugurii nedeschiși, păroase și ușor spiralate, sunt procesate cu mare grijă, exclusiv cu mâna. Ceaiul, care rezultă, dă naștere la o infuzie de culoare caldă în ceașcă, cu un gust proaspăt și parfum dulce ca și parfumul florilor sălbatice.

Pentru iubitorii ceaiurilor verzi clasice, lista noastră s-a îmbogățit cu un Long Jing Dragon Well, recolta 2009. Faimosul ceai Dragon Well este recoltat primăvara în regiunea Hangzou pe Xi Hu (Lacul de Vest), China. Frunzele de ceai sunt presate și apoi prăjite în tigăi. Datorită acestui procedeu infuzia este minunată, dulce și proaspătă. Sunt posibile mai multe infuzii.

Green Welbeck Fairtrade este un ceai verde din Nilgiris, din Munții Albaștri din India de Sud. Oferă o infuzie luminoasă galbenă și usoară, cu gust fructat. Premiat cu sigilul de aprobare FAIRTRADE.

Pentru cei care iubesc ceaiurile negre aromatizate, Sweet Moments ar putea fi noua aventură. Este o compoziție selectă de ceaiuri negre din India cu iarbă de lămâie, aromă, cardamon și flori de iasomie. Dă naștere la o infuzie delicată și dulce, cu nuanțe de miere și o atingere subtilă de anason și iarbă de lamâie revigorantă.

Sunt două ceaiuri noi printre cele verzi aromatizate: Green Bellini și Coconut Green. Vă rog să dați clic pe nume să aflați mai multe despre ele.

BIO Pomegranate Mint Paradise -sună promițător, nu? Este un amestec bogat de fructe cu bucăți de mere, stafide suculente, măceșe, mentă, coajă de portocale, arome naturale de rodie, rădăcină de lemn dulce și petale de albăstrele. Rezultă o infuzie luminoasă și ușoară. Provine din agricultură ecologică.

BIO Apple Balm este un alt fel de mentă, mai blândă și la fel de răcoritore.

Despre Rooibos Echinacea și tot ce înseamnă rooibos verde, nefermentat puteți citi Aici.

Facebookby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *